Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Huwelijksreizen > Pacific Resort Aitutaki

 Voeg toe aan reismand

Pacific Resort Aitutaki

Type accommodatie
Resort
Classificatie
5.0 stars
Ligging
het mooie resort ligt aan de westkant van Aitutaki, aan een 500 m lang zandstrand. Het gebied is voor een groot deel bedekt met tropisch regenwoud, afgewisseld met palmen, meren, bruggetjes en watervallen.
Hotel
het Pacific Resort is een klein, luxueus complex met tuin. Het restaurant kijkt uit op de mooie lagune en het zwembad en serveert gerechten die tot het beste aanbod in de Pacific horen. Ook voor het lichamelijke welzijn kunt u terecht in de Spa/Wellness. Laat u verwennen door een goede en vriendelijke service.
Kamers
alle 27 bungalows, suites en villa’s, liggen direct aan het zandstrand. Alle units beschikken over een privéterras, groot tweepersoonsbed, tv/dvd, airco, plafondventilator, telefoon, internetaansluiting, koffie-/theefaciliteiten, minibar, kluisje, ruime badkamer met toiletartikelen van Bulgari en badjassen. In de villa’s is het woongedeelte gescheiden van de slaapkamer.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be