Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden van de Pacific zijn bestemmingen die zonder meer tot de verbeelding spreken als je nadenkt over de ultieme honeymoon bestemmingen! Hoe de gedroomde huwelijksreis eruit ziet, is wel voor iedereen anders. Daarom ben je bij Aussie Tours aan het juiste adres! Elke huwelijksreis wordt zorgvuldig samengesteld zodat ze perfect aansluit bij jullie wensen. Een honeymoon volledig op jullie maat! Graag gaan we samen met jullie op zoek naar jullie droomreis. Contacteer ons voor een afspraak we helpen je graag verder!
ONZE TIP: Ben je op zoek naar de ‘ultieme’ honeymoon waarbij de genodigden op jullie huwelijksfeest een bijdrage kunnen leveren bij het waarmaken van jullie droomreis? Dan hebben wij de geknipte oplossing! Via onze online tool ‘GESCHENKLIJST’ kan je dit op een gebruiksvriendelijke en persoonlijke manier realiseren zonder dat het je extra tijd of geld kost. Klik hier voor meer details.

Hieronder alvast enkele smaakmakers.

Le Tahaa Island Resort & Spa
het resort ligt in een wondermooi, groen complex, omgeven door witte zandstranden. In 3 restaurants worden lokale specialiteiten en een internationale keuken geserveerd. Voor het lichamelijke welzijn zorgt de Manea Spa, het duikcentrum, tennis- en watersportcentrum met windsurfen, zeilen, kajakken of snorkelen. Het mooie zwembad en de stranden nodigen uit tot ontspannen en dagdromen. WLAN tegen betaling.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
Pacific Resort Aitutaki
het Pacific Resort is een klein, luxueus complex met tuin. Het restaurant kijkt uit op de mooie lagune en het zwembad en serveert gerechten die tot het beste aanbod in de Pacific horen. Ook voor het lichamelijke welzijn kunt u terecht in de Spa/Wellness. Laat u verwennen door een goede en vriendelijke service.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
Tadrai Island Resort
Uitzicht van de veranda
het resort werd geopend op 1 september 2011 en is dus gloednieuw! Het Na Vatu Restaurant en Bar biedt naast een voortreffelijke keuken ook privédiners met chef-kok in uw villa of een romantische picknick ergens in het resort. Ontspannen kunt u in de Spa/Massage of aan het mooie zwembad. Verder is het mogelijk om te kajakken, zeilen of te snorkelen.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be