Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Island Hopping > Bounty reis

 Voeg toe aan reismand

Bounty Reis - 29 dagen

29 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
Inleiding
Een unieke reis die 3 zeer uiteenlopende bestemmingen in de Stille Zuidzee met elkaar combineert. Fiji met haar vrolijke inwoners en ongedwongen Melanesische sfeer. Cook Eilanden ongerept en paradijselijk met haar authentieke Polynesische cultuur, en Frans Polynesië met haar ongekende landschappelijke schoonheid.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: - 2: Brussel – Nadi.
's Middags vliegt u vanaf Brussel via Londen naar Los Angeles met British Airways en Air New Zealand. In Los Angeles stapt u over op de directe verbinding van Air Pacific naar Nadi in Fiji.
Dag 3: Aankomst in Nadi.
U arriveert 's morgens vroeg in Nadi en wordt ontvangen door onze lokale agent. Per minibus gaat het naar Denerau Marina waar u op de boot naar uw paradijselijke eiland resort stapt (1½ uur varen). U verblijft 4 nachten op Matamanoa Island Resort (gardenview kamer - incl. ontbijt).
Dag 4: - 6: Matamanoa Island Resort.
Uw resort is het enige op het eiland en ligt in de Mamanuca-groep, 30 km ten westen van Nadi luchthaven. Matamanoa is overzichtelijk en een ideaal eiland voor een ontspannen verblijf na uw lange vlucht. Er is een mooi wit zandstrand en er ligt een koraalrif voor het resort. Er is verder een zwembad en in de nieuwe Spa kunt u zich laten verwennen met een prachtig uitzicht op zee.
Dag 7: Matamanoa Island Resort – Pacific Harbour.
Na het ontbijt vertrekt u per boot terug naar Denerau Marina vanwaar u per minibus naar Pacific Harbour gebracht wordt (2 uur rijden). U verblijft 3 nachten in The Uprising Beach Resort (beachfront bungalow - incl. ontbijt).
Dag 8: - 9: Pacific Harbour.
Uw resort ligt aan een mooi strand in Pacific Harbour, de avonturen hoofdstad van Fiji. Vanuit het resort zijn er tal van bijzondere activiteiten mogelijk, snorkelen in de lagune van Beqa, duiken met haaien, golfsurfen, raften, bezoek aan een traditioneel Fijiaans dorp of een stevige wandeling door het binnenland naar een verlaten waterval.
Dag 10: Pacific Harbour – Nadi – Rarotonga.
U verlaat Fiji en vliegt met Air New Zealand via Auckland naar Rarotonga. U vliegt eigenlijk terug in de tijd en beleeft 2 keer dezelfde dag. Bij aankomst in Rarotonga ontvangst door onze lokale agent en transfer per minibus naar uw accommodatie. U verblijft 4 nachten in Palm Grove (beachfront studio - incl. ontbijt).
Dag 11: - 13: Rarotonga.
Op Rarotonga heeft u voldoende tijd om het gemoedelijke tempo van de lokale bevolking te leren kennen. Huur een fiets of scooter en verken het eiland dat slechts 32km in omtrek is. U kunt ook snorkelen voor de deur van uw verblijf.
Dag 14: Rarotonga – Aitutaki.
Na het ontbijt vliegt u met Air Rarotonga in 50 minuten naar Aitutaki. U verblijft 3 nachten in Tamanu Beach Resort (studio garden - incl. ontbijt).
Dag 15: - 16: Aitutaki.
U heeft 2 volle dagen om naar hartenlust te zwemmen en te snorkelen in één van de mooiste lagunes ter wereld. Een Lagoon Cruise brengt u naar idyllische palmenstranden, koralen en vissen in kristalhelder water.
Dag 17: Aitutaki – Atiu.
Na het ontbijt vliegt u met Air Rarotonga in 50 minuten naar Atiu. U verblijft 3 nachten in Atiu Villas (standard unit).
Dag 18: - 19: Atiu.
Dit ongerepte eiland is een zeldzaam voorbeeld van een ‘raised atol’ en heeft een fascinerend landschap rondom steile zeekliffen met verborgen witte stranden, druipsteengrotten en een centraal plateau waarop 5 dorpjes liggen. Het eiland is in trek bij vogelaars. Een bezoek aan de Anatakitaki Cave is inbegrepen.
Dag 20: Atiu – Rarotonga – Papeete.
Dag 21: Tahiti.
Hele dag om Tahiti te verkennen.
Dag 22: Papeete – Moorea.
Transfer naar de luchthaven van Papeete voor uw vlucht van 10 minuten naar Moorea. U verblijft 3 nachten in Hotel Les Tipaniers (beach bungalow).
Dag 23: - 24: Moorea.
Het strand van uw accommodatie is werkelijk schitterend en er ligt goed koraal voor de deur. Het resort heeft haar eigen duikschool en snorkelen vanaf het strand is mogelijk. Breng een bezoek aan de mooie baaien Opunohu en Cook’s Bay en het uitzichtpunt Belvedere.
Dag 25: Moorea - Bora Bora.
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht met Air Tahiti naar Bora Bora. Bij aankomst op de luchthaven (gelegen op een eiland) transfer per boot door de azuurblauwe lagune naar uw hotel. U verblijft 3 nachten in Le Maitai Polynesia (beach bungalow - incl. ontbijt).
Dag 26: - 27: Bora Bora.
U heeft volop de tijd om te genieten in het aardse paradijs. Er zijn diverse excursiemogelijkheden in en rondom de wonderschone lagune. Wat denkt u van een picknick op een verlaten zandstrand onder een palm. Voor de avontuurlijke onder ons is er een wandeling van 4 uur naar de top van Mt. Otemanu (727m).
Dag 28: Bora Bora – Papeete – Brussel.
Aan het einde van de middag vliegt u vanuit Bora Bora terug naar Papeete waar u overstapt op de vlucht via Los Angeles en Londen naar Brussel. In principe 2 nachten onderweg maar door uw dubbele dag van Fiji naar de Cooks is de totale reisduur 29 kalenderdagen.
Dag 29: Aankomst in Brussel.
In de namiddag aankomst in Brussel.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be