Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Island Hopping > Castaway Reis

 Voeg toe aan reismand

Castaway Reis - 16 dagen

16 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
Anatakitaki grotten
Inleiding
De Cook Eilanden bieden een grote variatie aan spectaculaire landschappen en prachtige natuur. De azuurblauwe lagune van Aitutaki is wereldberoemd. Een wandeling door de met jungle begroeide bergen van Rarotonga is een onvergetelijke ervaring. Op Atiu - een zeldzaam voorbeeld van een "raised atol"- kunt u spectaculaire grotten zien van weelderig gevormd koraalsteen. Uiteraard komt u ook op het gebied van tropische flora en fauna aan uw trekken. De gastvrije Polynesische bevolking en het aangename klimaat complementeren dit ’Paradijs op Aarde’.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Brussel - Londen - Los Angeles – Rarotonga.
's Middags vertrekt u vanaf Brussel via Londen en Los Angeles met Air New Zealand naar Rarotonga, de luchthaven van de Cook Eilanden.
Dag 2: Aankomst in Rarotonga.
U komt vroeg in de ochtend aan in Rarotonga en wordt ontvangen door onze lokale agent. Per minibus wordt u naar uw hotel gebracht. Vanwege de early check-in kunt u direkt bij aankomst over uw kamer beschikken. U verblijft 3 nachten op Rarotonga.
Dag 3: - 4: Rarotonga.
Op Rarotonga heeft u voldoende tijd om het gemoedelijke tempo van de lokale bevolking te leren kennen. Tijdens de Island Discovery Tour kunt u het tropische landschap bewonderen. De Highland Paradise Tour op woensdagavond is inclusief diner en geeft u meer inzicht in de bijzondere lokale zang- en danscultuur.
Dag 5: Rarotonga – Aitutaki.
Een vlucht van 55 minuten brengt u vandaag van Rarotonga naar Aitutaki. Vlak voor de landing kunt u genieten van het wondermooie uitzicht op de Aitutaki atol. U verblijft 4 nachten op Aitutaki.
Dag 6: - 8: Aitutaki.
U heeft volop de tijd om naar hartenlust te zwemmen of te snorkelen in een van de mooiste lagunes ter wereld. Een Lagoon Cruise brengt u naar idyllische palmenstranden, koralen en vissen in kristalhelder water, een BBQ lunch op het strand is inbegrepen. Op zondag raden wij u aan een typische kerkdienst met veel zang en dans bij te wonen, een bijzondere ervaring.
Dag 9: Aitutaki – Atiu.
Air Rarotonga brengt u in een uur van Aitutaki naar Atiu. U verblijft 3 nachten op Atiu. Dit ongerepte eiland is een zeldzaam voorbeeld van een ‘raised atol’ en heeft een fascinerend landschap, rondom steile zeekliffen met verborgen witte stranden, druipsteengrotten en een centraal plateau waarop 5 dorpjes liggen. Het eiland is enorm geliefd bij ornitologen.
Dag 10: - 11: Atiu.
Uw pension bevindt zich aan de rand van het centrale plateau met zicht op de ananasvelden, fruitbomen en het regenwoud. Een perfecte basis om het eiland te verkennen. Een excursie naar de Anatakitaki Cave is inbegrepen.
Dag 12: Atiu – Rarotonga.
Terugkeer naar Rarotonga en transfer naar uw hotel waar u nog 2 nachten geniet van de ontspannen Zuidzee sfeer.
Dag 13: Rarotonga.
Vrije dag.
Dag 14: Vertrek Rarotonga.
In uw hotel heeft u een dagkamer tot 18.00 uur. 's Avonds er een transfer voorzien naar de luchthaven waar u incheckt voor uw terugvlucht met Air New Zealand via Los Angeles naar London
Dag 15: Onderweg.
Dag 16: Londen - Brussel.
’s Middags aansluitende vlucht naar Brussel.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be