Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Island Hopping

 

Island Hopping

Deze eilandcombinaties van verschillende duur zijn perfect voor een stopover op weg naar of van Australië en Nieuw-Zeeland. Ze nodigen u uit tot een uitgebreide verkenning van de eilanden of misschien wel tot een overwintervakantie in de Pacific! Neem een duik in de turkooisblauwe lagunes en ontdek de authentieke cultuur van de ontelbare eilanden.

Raro & Aitutaki Magic - 8 dagen
Raro & Aitutaki Magic - 8 dagen
8 dagen van/naar Rarotonga
Ontdek het tropische eiland Rarotonga met haar vriendelijke inwoners en de turkooisblauwe lagune van Aitutaki. De ideale combinatie voor een onvergetelijk verblijf.
Meer infoGeen prijzen
Cook Island Triangle - 13 dagen
Cook Island Triangle - 13 dagen
13 dagen van/naar Rarotonga
De Cook Islands zijn zeer geschikt voor Island Hopping. Vlieg van het tropische eiland Rarotonga naar Aitutaki en Atiu. Neem een duik in de turkooisblauwe lagune van Aitutaki, verken de grotten en de vogelsoorten op het nog ongerepte eiland Atiu.
Meer infoGeen prijzen
Vanuatu Highlights - 10 dagen
Vanuatu Highlights - 10 dagen
10-daagse vlucht/hotelrondreis door de eilandenwereld van Vanuatu
Ontdek de onbekende cultuur, rituelen, gebruiken en grandioze natuur tijdens deze reis die u laat kennis maken met Efate, Tanna en Santo.
Meer infoGeen prijzen
Samoa Highlights - 8 dagen
Samoa Highlights - 8 dagen
8 dagen van/naar Apia
Ontdek de bakermat van Polynesië. U bezoekt de hoofdeilanden van Samoa en leert daarbij de rijke natuur en de vriendelijke bevolking kennen.
Meer infoGeen prijzen
Hoogtepunten van de Marquesas
 
5 dagen van/naar Tahiti
Kaoha Nui! Op 3 uur vliegen ten oosten van de Society Islands liggen de groene Marquesas eilanden met hun hartelijke inwoners. Geen beschermd rif hier maar enkel kliffen, spitse bergen, diepe valleien en kloven. Welkom op de Marquesas! Deze prachtige eilanden kunt u te voet, te paard of met een terreinwagen verkennen. Schatten en archeologische plaatsen zoals een Meae of Marae en Tiki zijn tot op vandaag bewaard gebleven en liggen verscholen in de natuur. U vindt er zowel zwarte als witte stranden, rotstekeningen en betoverende watervallen. Manta'...
Meer infoGeen prijzen
Best of Tonga - 11 dagen
 
12 dagen van/naar Tongatapu
Bezoek de 3 eilandengroepen van Tonga. Nukualofa is naast de hoofdstad, ook de koninklijke zetel van Tonga. De kleine eilanden met hun prachtige stranden ademen absolute rust uit. Maak kennis met de ontspannen manier van leven en laat u betoveren door het ritme van de Zuidzee.
Meer infoGeen prijzen
Bounty Reis - 29 dagen
Bounty Reis - 29 dagen
29 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
Een unieke reis die 3 zeer uiteenlopende bestemmingen in de Stille Zuidzee met elkaar combineert. Fiji met haar vrolijke inwoners en ongedwongen Melanesische sfeer. Cook Eilanden ongerept en paradijselijk met haar authentieke Polynesische cultuur, en Frans Polynesië met haar ongekende landschappelijke schoonheid.
Meer infoGeen prijzen
Stille Zuidzee Symfonie - 27 dagen
Stille Zuidzee Symfonie - 27 dagen
27 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Symfonie! U combineert in 27 dagen een bonte mix van eilanden. Van de beroemde surfstranden op Hawaii tot de authentieke Polynesische cultuur op Samoa en van de Blue Lagoon op Fiji tot zwemmen met walvissen in het Koningrijk Tonga.
Meer infoGeen prijzen
Castaway Reis - 16 dagen
Castaway Reis - 16 dagen
16 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
De Cook Eilanden bieden een grote variatie aan spectaculaire landschappen en prachtige natuur. De azuurblauwe lagune van Aitutaki is wereldberoemd. Een wandeling door de met jungle begroeide bergen van Rarotonga is een onvergetelijke ervaring. Op Atiu - een zeldzaam voorbeeld van een "raised atol"- kunt u spectaculaire grotten zien van weelderig gevormd koraalsteen. Uiteraard komt u ook op het gebied van tropische flora en fauna aan uw trekken. De gastvrije Polynesische bevolking en het aangename klimaat complementeren dit ’Paradij...
Meer infoGeen prijzen
Melanesian Explorer - 23 dagen
Melanesian Explorer - 23 dagen
23 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
Een droomcombinatie van de metropool Sydney en 2 zeer uiteenlopende Zuidzee bestemmingen. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo per huurauto. Fiji, waar de bevolking een vrolijkheid en liefde voor het leven uitstraalt die je bijna nergens anders in de wereld aantreft. Islandhoppen in de Stille Zuidzee, laat u betoveren!
Meer infoGeen prijzen
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be