Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Island Hopping > Melanesian Explorer

 Voeg toe aan reismand

Melanesian Explorer - 23 dagen

23 dagen inclusief vlucht vanaf Brussel
Inleiding
Een droomcombinatie van de metropool Sydney en 2 zeer uiteenlopende Zuidzee bestemmingen. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo per huurauto. Fiji, waar de bevolking een vrolijkheid en liefde voor het leven uitstraalt die je bijna nergens anders in de wereld aantreft. Islandhoppen in de Stille Zuidzee, laat u betoveren!
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Brussel – Sydney.
's Morgens vertrekt u vanuit Brussel met British Airways naar London van waaruit u verder reist met Cathay Pacific via Hong Kong naar Sydney.
Dag 2: Sydney.
In de loop van de avond komt u aan in Sydney en shuttletransfer naar uw hotel. 4 overnachtingen: Park Regis City Centre Hotel (premier room).
Dag 3: - 5: Sydney.
Zonder enige twijfel een van de mooiste steden ter wereld. De stad heeft een unieke ligging aan Sydney Harbour met de wereldberoemde Harbour Bridge en Sydney Opera House als voornaamste trekpleisters. U heeft 3 volle dagen om te genieten van het beste van Sydney en omgeving. Een excursie naar de Blue Mountains ten westen van de stad is alvast ook een aanrader (pag. 162).
Dag 6: Sydney - Port Vila.
Shuttletransfer naar de luchthaven en vlucht met Air Vanuatu naar Port Vila. Bij aankomst transfer naar uw hotel. 3 overnachtingen: Holiday Inn Port Vila (garden room - incl. ontbijt).
Dag 7: - 8: Port Vila, Efate
Verken Efate per tour of geniet aan het strand van uw hotel in de Erakor Lagune. De markt en het stadscentrum liggen 8km verderop.
Dag 9: Port Vila - Tanna.
Vlucht van Port Vila naar Tanna en transfer naar uw hotel. Tanna is werkelijk nog een authentiek eiland. 3 overnachtingen: Whitegrass Resort (oceanview bungalow - incl. ontbijt).
Dag 10: - 11: Tanna
U brengt een bezoek aan de Yasur, één van de meest constant actieve vulkanen ter wereld. Een lange maar prachtige rit door het binnenland van Tanna brengt u naar de voet van de vulkaan, vanwaar het slechts 15 minuten lopen is naar de top. U bezoekt tevens een traditioneel dorp in het regenwoud. Beleef het leven, dat hier nog steeds hetzelfde is als 100 jaar geleden.
Dag 12: Tanna - Santo.
Via Port Vila vliegt u naar Santo, de korte naam voor het eiland "Espiritu Santo". Transfer naar uw hotel, voor de kust bij Luganville, de hoofdplaats van het eiland. 4 overnachtingen: Aore Island Resort (beach bungalow - incl. ontbijt).
Dag 13: - 15: Espirito Santo.
Drie volle dagen om te genieten van al het moois dat Santo u te bieden heeft. Relax aan het strand of snorkel tussen de fenomenale koraalriffen. U heeft er ook prima duiksites. Vanuit uw resort zijn er tal van mogelijkheden.
Dag 16: Santo - Port Vila.
's Morgens vlucht naar Port Vila en transfer naar uw hotel. 2 overnachtingen: Breakas Beach Resort (gardenview bungalow - incl. ontbijt).
Dag 17: Breakas Beach Resort.
U heeft opnieuw een vrije dag op Efate. Bezoek de markt, de stad, relax of maak 's avonds een sunset cruise (optioneel).
Dag 18: Port Vila - Nadi.
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw vlucht met Fiji Airways naar Nadi in Fiji. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze lokale agent en neemt u de huurauto in ontvangst. U rijdt zelf in ca. 3 uur naar uw resort in de omgeving van Pacific Harbour op het hoofdeiland Viti Levu. 3 overnachtingen: The Uprising Beach Resort (beachfront bungalow - incl. ontbijt).
Dag 19: - 20: Pacific Harbour, Coral Coast.
Relax op de paradijselijke stranden, snorkel tussen de koraalriffen van de Beqa Lagoon. Word gastvrij ontvangen in een traditioneel Fijiaans dorp, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. Wandel door de jungle naar een verlaten waterval of bezoek dé surfstek van Fiji - Frigates Passage - vanaf Batiluva Beach.
Dag 21: Pacific Harbour - Nadi.
In de loop van de middag rijdt u terug naar Nadi. 1 overnachting: Novotel Nadi (guest room).
Dag 22: Nadi - Londen.
's Morgens inleveren van de huurauto op de luchthaven en vlucht met Fiji Airways naar Hong Kong. Hier stapt u over op de vlucht van Cathay Pacific naar Londen.
Dag 23: Londen - Brussel.
's Morgens aankomst in Londen en aansluitend verder met British Airways naar Brussel.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be