Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Island Hopping > Samoa Highlights

 Voeg toe aan reismand

Samoa Highlights - 8 dagen

8 dagen van/naar Apia
Virgin Cove
Inleiding
Ontdek de bakermat van Polynesië. U bezoekt de hoofdeilanden van Samoa en leert daarbij de rijke natuur en de vriendelijke bevolking kennen.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Apia/Upolu.
Aankomst op de luchthaven Faleolo. Begroeting en transfer of resp. ophalen van huurauto en verder naar de zuidkust van Upolu. Geniet van uw accommodatie.
3 overnachtingen: Seabreeze Resort Ocean View Villa
Dag 2: Paradise Cove (O).
Ontspan in het resort of neem deel aan een van de activiteiten in het resort of verken alvast het eiland met uw huurauto. Bezoek de Lalomanu krater. Wandeling naar de uitgedoofde vulkaankrater. Daarna bezoek aan de natuurlijke Piula Cave Pool. Uiterst geschikt om te zwemmen en snorkelen.
Dag 3: Upolu (O).
Verken de nabije omgeving of ga verder naar Apia voor een bezoek aan de stad. Onderweg bezoekt u de Papapapaitai watervallen en het Le Pup-Pue National Park met Mount Fito en Lepu’e. Het Togitogiga Reserve hoort bij het nationaal park en biedt een verfrissend bad bij de gelijknamige waterval.
Dag 4: Upolu - Savaii (O).
In de ochtend transfer naar de luchthaven en korte vlucht naar Savaii. Met de huurauto rijdt u naar de ferryhaven. Overtocht naar Savaii met de ferry. Na aankomst gaat u verder naar uw hotel.
3 overnachtingen: Le Lagoto Beach Resort, Ocean View Bungalow
Dag 5: Savaii (O).
"The Big Island" is het grootste eiland in de Samoa archipel. Het is doordrongen van de ontspannen levensstijl van de lokale bevolking. Dit eiland, van vulkanische oorsprong, is omringd door verlaten baaien, heldere lagunes en is rijk aan fauna en flora. Tijdens een eilandrondrit (optioneel) bezoekt u ondermeer de Alofaaga Blowholes met de grootste waterfonteinen ter wereld en het Saleaula lavaveld.
Dag 6: Savaii (O).
Vrije dag om te genieten van het mooie strand bij uw hotel. U kunt ook Cape Mulinuu verkennen, het regenwoud van Falealupo of de lavagrotten bezichtigen.
Dag 7: Savaii - Apia (O).
In de ochtend rijdt u terug naar de ferryhaven voor uw overtocht naar Upolu. U levert uw huurauto af in het hotel tegen 16.30 uur. Bij een begeleide rondreis: transfer naar de luchthaven en vlucht naar Upolu. Transfer naar het hotel in Apia.
Overnachting: Tanoa Tusitala Deluxe Room
Dag 8: Apia
Laatste uren in Apia. Einde van de reis met transfer naar de luchthaven Faleolo.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be