Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia

 

Melanesia

New Caledonia
Papua
Fiji
Vanuatu

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • FijiFiji
  De Fiji archipel bestaat uit meer dan 300 kleine paradijselijke eilanden waarvan er meer dan 100 bewoond zijn. Schitterende zandstranden, lagunes met kristalhelder water, spectaculaire riffen met een grote verscheidenheid aan kleurrijke vissen en koralen, steile vulkaanwanden, weelderige tropische vegetatie en schilderachtige dorpjes. De beide grote eilanden - Viti Levu met de hoofdstad Suva en de internationale luchthaven van Nadi, samen met het op één na grootste eiland, Vanua Levu - bestrijken meer dan 80% van de totale oppervlakte van Fiji.
 • New CaledoniaNew Caledonia
  Als vakantiebestemming heeft Nieuw-Caledonië enorm veel te bieden. Met de korte beschrijving van enkele regio‘s en eilanden die volgt, kunt u alvast beter bepalen wat u het meeste bevalt. Nieuw-Caledonië is in eerste instantie een paradijs voor duikers en watersportliefhebbers maar men kan er ook uitstekend wandelen en individuele ontdekkingsreizen maken. De lokale bewoners zijn open en gastvrij en delen graag hun levenswijze met u.
 • French PolynesiaFrench Polynesia
  De droomeilanden. Maar weinig eilandnamen spreken zo tot de verbeelding als Tahiti of Bora Bora. Tropische eilanden met heerlijke stranden, koele watervallen, dansende eilandbewoners met bloemenkransen of bizarre rotsformaties en kleine koraal-atollen. Dit alles heeft Tahiti en Frans-Polynesië u te bieden. Maar de werkelijkheid overtreft de fantasie, want zelfs de ruwe zeelui van de Bounty en de schilder Gauguin waren betoverd door de schoonheid van Tahiti. Deze parel van de Zuidzee moet u gewoon zien en beleven! Frans-Polynesië is opgedeeld in 5 eilandengroepen: de Society Islands, de Tuamotus, de Marquesas, de Gambier-eilanden en de Australes- eilanden.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Vanuatu Highlights - 10 dagenVanuatu Highlights - 10 dagen
  10-daagse vlucht/hotelrondreis door de eilandenwereld van Vanuatu
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be