Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia > Fiji

 

Fiji

De Fiji archipel bestaat uit meer dan 300 kleine paradijselijke eilanden waarvan er meer dan 100 bewoond zijn. Schitterende zandstranden, lagunes met kristalhelder water, spectaculaire riffen met een grote verscheidenheid aan kleurrijke vissen en koralen, steile vulkaanwanden, weelderige tropische vegetatie en schilderachtige dorpjes. De beide grote eilanden - Viti Levu met de hoofdstad Suva en de internationale luchthaven van Nadi, samen met het op één na grootste eiland, Vanua Levu - bestrijken meer dan 80% van de totale oppervlakte van Fiji.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Castaway Island Resort
in het midden van het complex bevindt zich het zwembad, de Lomani-bure, het Wellness-centre en een boetiek. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart. Alle niet-gemotoriseerde sporten zoals snorkelen, zeilen, windsurfen of volleybal worden gratis aangeboden. Duiken, waterskiën, jetskiën of diepzeevissen zijn tegen betaling mogelijk. Ook PADI cursussen mogelijk.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
 • Golf
 • Scuba Diving & snorkelling
 • Spa & thermal Pools
 • Rafting
 • Food & wine
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Mamanuca GroupMamanuca Group
  De Mamanuca group is een groep vulkanische eilanden gelegen ten westen van Nadi en ten zuiden van de Yasawa group. De Mamanuca eilandengroep bestaat uit ca. 20 eilanden.
 • Vanua LevuVanua Levu
  Het tweede grootste eiland van Fiji met als hoogste punt 1.032 m. Dit paradijs is helemaal niet toeristisch. Het eiland is omarmd door witte zandstranden, turkooisblauwe lagunes en kleurrijke riffen. Suikkerrietplantages ziet u hier overal.
 • Yasawa GroupYasawa Group
  De Yasawa eilanden zijn prachtig en ongerept. Ze zijn gelegen in het noordwesten van Fiji. Vele van de eilanden hebben hoge heuvels, ideaal voor trektochten. De meeste van deze eilanden worden ook omgeven door koraalriffen, waardoor ook snorkelen en duiken er een ideale activiteit is.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Blue Lagoon Cruise - 7 dagenBlue Lagoon Cruise - 7 dagen
  7 dagen van/naar Denarau
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be