Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia > Fiji > Mamanuca Group

 Voeg toe aan reismand

Mamanuca Group

De Mamanuca group is een groep vulkanische eilanden gelegen ten westen van Nadi en ten zuiden van de Yasawa group. De Mamanuca eilandengroep bestaat uit ca. 20 eilanden.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Likuliku Lagoon Resort
Likuliku vormt een exclusief resort voor koppels en is opgetrokken in een traditionele Fijiaanse stijl. Het restaurant, de loungebar, een uitstekende wijnkelder en een boetiek met exclusieve aanbiedingen en handkunstwerken liggen in het hoofdgebouw. In de tropische tuin ligt de “Tatadra Spa”. Ook fitnessapparatuur staat volledig tot uw beschikking. Geniet in het Horizon zwembad met een tropisch drankje van een prachtige zonsondergang. Alle niet gemotoriseerde watersportactiviteiten zijn gratis. Gratis WLAN
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
Malolo Island Fiji
In het Wellnesscentre “Leilani Spa” kunt u tijdens een heerlijke massage ontspannen. 2 restaurants en een bar serveren goede gerechten en kleurrijke cocktails. 2 zwembaden waarvan 1 voor volwassenen, zandstrand, een volleybalveld evenals een dagelijks wisselend activiteitenprogramma met kajakken, snorkelen, catamaranzeilen, windsurfen en wandelingen zorgen ervoor dat u zich zeker niet zult vervelen. Geschikt voor koppels en families. PADI-duikcentrum.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Golf
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Spa & thermal Pools
  • Rafting
  • Food & wine
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be