Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia > Fiji > Yasawa Group

 Voeg toe aan reismand

Yasawa Group

De Yasawa eilanden zijn prachtig en ongerept. Ze zijn gelegen in het noordwesten van Fiji. Vele van de eilanden hebben hoge heuvels, ideaal voor trektochten. De meeste van deze eilanden worden ook omgeven door koraalriffen, waardoor ook snorkelen en duiken er een ideale activiteit is.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Nanuya Island Resort
Deluxe Villa
het kleine complex ligt direct aan een uitgestrekte turkooisblauwe lagune met wit zandstrand en kokospalmen. In het hoofdgebouw zijn de receptie, het restaurant en de bar ondergebracht. Het restaurant serveert verse, lokale gerechten. Snorkelen en duiken zijn de meest geliefde activiteiten.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Golf
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Spa & thermal Pools
  • Rafting
  • Food & wine
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creĆ«ren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
  1. Northern Yasawas - 5 dagenNorthern Yasawas - 5 dagen
    5 dagen van/naar Denarau
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be