Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia > New Caledonia

 

New Caledonia

Als vakantiebestemming heeft Nieuw-Caledonië enorm veel te bieden. Met de korte beschrijving van enkele regio‘s en eilanden die volgt, kunt u alvast beter bepalen wat u het meeste bevalt. Nieuw-Caledonië is in eerste instantie een paradijs voor duikers en watersportliefhebbers maar men kan er ook uitstekend wandelen en individuele ontdekkingsreizen maken. De lokale bewoners zijn open en gastvrij en delen graag hun levenswijze met u.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
L'Escapade Island Resort
Ilot Maitre
het resort garandeert een typische Zuidzee-droom: prachtige zandstranden, veel groen en een rustige ligging. In de tuin ligt een zwembad en een restaurant met bar aan het zwembad. Massages zijn mogelijk. Er is een boetiek, kapel en een watersportcentrum.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
 • Walking & trekking
 • Scuba Diving & snorkelling
 • Sailing
 • Surfing
 • Swimming
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Grande TerreGrande Terre
  Het Grote Eiland, het hoofdeiland is 400 km lang en 50 km breed. Een wondermooie bergketen doorkruist het eiland in zijn totale lengte. Grande Terre heeft een enorme verscheidenheid aan landschappen. In het zuiden staan veel hoge pijnbomen (Pines Colonnaires). In het westen vindt men savannes van rubberbomen en diepe valleien, begroeid met dichte bossen. De oostkust biedt kokospalmen, weelderige vegetatie en veel rivieren en watervallen. De totale kustlijn heeft mooie goudgele stranden, hier en daar afgewisseld met mangroves. De hoofdstad Nouméa biedt een uitstekende infrastructuur met Franse flair. Het eiland kunt u het beste per huurauto verkennen.
 • LifouLifou
  Lifou vervult de geheime Zuidzee-droom: verlaten stranden voor eindeloze wandelingen, verblindend wit zand, turkooisblauwe zee, ongerepte landschappen. Maar dit eiland van honderd gezichten biedt ook grotten en steile rotskusten.
 • OuveaOuvea
  In het noorden van de Iles Loyaute ligt Ouvea, ook wel beschreven als het exotische eiland nabij het paradijs. Een 25 km lang subliem zandstrand strekt zich uit langs een smaragdgroene lagune. Lekiny Bay, strand en kliffen zijn een bezoek waard. De weinige toeristen hier zijn uiterst welkom. Ouvea moet men bezoeken om een totale indruk van Nieuw-Caledonië te hebben!
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be