Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia > Vanuatu

 

Vanuatu

Vanuatu is een archipel van 83 eilanden met een unieke mix van traditionele dorpen, Melanesische cultuur, resorts, stranden en uiterst gevarieerde natuur; van vulkanen tot schitterende duikplaatsen. Met deze mix op een weinig gecommercialiseerde bestemming, is het een waar genot om je te laten onderdompelen in de lokale puurheid en ongereptheid.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Breakas Beach Resort
Zwembad en strand
één van de weinige kleine bungalow complexen. Het uitstekende management werd reeds meermaals bekroond. Het resort beschikt over een restaurant, bar en zwembad. Materiaal om te snorkelen wordt gratis ter beschikking gesteld.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen
Moyyan House by the Sea
King Fare
het kleine resort met een persoonlijke sfeer is qua architectuur speciaal voor de Zuidzee gemaakt. De houten paadjes lopen door de tropische tuin naar het hoofdgebouw en naar de lobby, bar en het restaurant. In het restaurant worden verse, lokale ingrediënten gebruikt van de markt en uit de zee. Kajaks, fietsen en materiaal om te snorkelen worden gratis ter beschikking gesteld.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
 • Canoeing & kayaking
 • Scuba Diving & snorkelling
 • Fishing
 • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • EfateEfate
  Efate is een uitstekend eiland om te duiken en te vissen. Hier heerst bovendien een “relaxed tropical lifestyle”. De belangrijkste stad op het eiland, en tevens de hoofdstad van Vanuatu, is Port Vila. Met haar natuurlijke haven, schitterende uitzichten en uitstekende restaurants is dit een aantrekkelijke en toeristische trekpleister.
 • Espiritu SantoEspiritu Santo
  Het grootste eiland van Vanuatu is ook wel de hoofdstad van het avontuur en het duikersmekka genoemd. Het avontuur start van het verkennen van de schitterende “blue holes” over trektochten in de jungle en door rivieren naar kleine dorpjes en immense grotten. Het duiken is van wereldklasse met het schitterende scheepswrak van de USS Presient Coolidge. De 4 hoogste pieken van het land staan in schril contrast met de veel vlakkere zuidelijke en oostelijke kuststroken.
 • Tanna IslandTanna Island
  Tanna betekent aarde in de lokale taal. Een rijke vulkanische grond levert uitstekend organisch voedsel, weelderig regenwoud, bloemen, koffieplantages, watervallen, … kortom een enorm gevarieerd landschap dat gedomineerd wordt door de nog steeds actieve Yasur-vulkaan. De lokale en uiterst vriendelijke bevolking is gepassioneerd over haar eiland. Bezoek de Kastom Villages en ontdek de traditionele gebruiken van de dorpelingen, maak trektochten door het regenwoud, snorkel langs de indrukwekkende koraalwanden, ga paardrijden in de uitgestrekte vlakte, …
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Vanuatu Highlights - 10 dagenVanuatu Highlights - 10 dagen
  10-daagse vlucht/hotelrondreis door de eilandenwereld van Vanuatu
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be