Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia > Vanuatu > Espiritu Santo

 Voeg toe aan reismand

Espiritu Santo

Het grootste eiland van Vanuatu is ook wel de hoofdstad van het avontuur en het duikersmekka genoemd. Het avontuur start van het verkennen van de schitterende “blue holes” over trektochten in de jungle en door rivieren naar kleine dorpjes en immense grotten. Het duiken is van wereldklasse met het schitterende scheepswrak van de USS Presient Coolidge. De 4 hoogste pieken van het land staan in schril contrast met de veel vlakkere zuidelijke en oostelijke kuststroken.

 
Tip

Champagne Beach is het unieke fotoplaatje (toegang te betalen).

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Moyyan House by the Sea
King Fare
het kleine resort met een persoonlijke sfeer is qua architectuur speciaal voor de Zuidzee gemaakt. De houten paadjes lopen door de tropische tuin naar het hoofdgebouw en naar de lobby, bar en het restaurant. In het restaurant worden verse, lokale ingrediënten gebruikt van de markt en uit de zee. Kajaks, fietsen en materiaal om te snorkelen worden gratis ter beschikking gesteld.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Canoeing & kayaking
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Fishing
  • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
  1. Vanuatu Highlights - 10 dagenVanuatu Highlights - 10 dagen
    10-daagse vlucht/hotelrondreis door de eilandenwereld van Vanuatu
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be