Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Melanesia > Vanuatu > Tanna Island

 Voeg toe aan reismand

Tanna Island

Tanna betekent aarde in de lokale taal. Een rijke vulkanische grond levert uitstekend organisch voedsel, weelderig regenwoud, bloemen, koffieplantages, watervallen, … kortom een enorm gevarieerd landschap dat gedomineerd wordt door de nog steeds actieve Yasur-vulkaan. De lokale en uiterst vriendelijke bevolking is gepassioneerd over haar eiland. Bezoek de Kastom Villages en ontdek de traditionele gebruiken van de dorpelingen, maak trektochten door het regenwoud, snorkel langs de indrukwekkende koraalwanden, ga paardrijden in de uitgestrekte vlakte, …

 
Tip

Kijk uit voor haaien bij Sharks Bay

Wist je dat?

De vruchtbare bodem van de nog steeds actieve vulkaan “Yasur” zorgt voor de pure organische Arabic koffie. De koffie van Tanna is dan ook zeer bekend.

Things to do
  • Canoeing & kayaking
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Fishing
  • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
  1. Vanuatu Highlights - 10 dagenVanuatu Highlights - 10 dagen
    10-daagse vlucht/hotelrondreis door de eilandenwereld van Vanuatu
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be