Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > Cook Islands

 

Cook Islands

Vijftien paradijselijke eilanden verspreid over een oppervlakte van 2 miljoen km² met een totale bevolking van 18 000 mensen… Welkom op de Cook Islands. De unieke en gastvrije Cook Islanders hebben hun eigen taal (Cook Island Maori) en hebben een levendige en diverse cultuur. De eilanden zijn grotendeels ongerept door toerisme en bieden een zeldzame kans voor een volledig ander soort vakantie. Elk eiland biedt de reiziger een unieke ervaring.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Aitutaki Lagoon Resort & Spa
tot het resort behoort het 1 restaurant, 1 Bar & Grill en 1 zwembad. De Polynesische Spa zorgt voor uw lichamelijk welzijn. Snorkeluitrusting en kajaks kunnen kosteloos worden gebruikt.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen
Little Polynesian
het kleine, romantische resort beschikt slechts over 14 bungalows. Het in Polynesische stijl ingerichte complex biedt een ontspannen sfeer. De hangmatten en ligstoelen in de tropische tuin of aan het strand zijn zeer uitnodigend. Het restaurant biedt smaakvolle lokale gerechten met excellente wijnen. Het resort beschikt ook over een zwembad en kanoverhuur.
4.5 starsMeer infoGeen prijzen
Royale Takitumu Villas
het resort heeft geen restaurant. Op aanvraag wordt een diner geregeld in uw bungalow of u kunt de barbecue faciliteiten gebruiken in de tuin. Hier is 1 x per week ook de geliefde Takitumu-barbecue. Het ontbijt wordt naar uw bungalow gebracht. In de tuin is een zoetwaterzwembad met ligstoelen. Gratis kajaks en materiaal om te snorkelen ter beschikking.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
 • 4WD
 • Scuba Diving & snorkelling
 • Fishing
 • Rafting
 • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • RarotongaRarotonga
  Rarotonga is het levendige hart van de Cooks. Het eiland wordt gedomineerd door hoge bergtoppen met weelderig regenwoud in het binnenland en wordt omzoomd door palmbomen. Rarotonga is volledig ingesloten door het rif, dat helder blauwe lagunes en uitnodigende witte stranden herbergt. Hier zijn de meeste hotels en restaurants te vinden.
 • AitutakiAitutaki
  Een bezoek aan de Cook Islands is niet volledig zonder het prachtige eiland Aitutaki te bewonderen. U vliegt er vanuit Rarotonga naar toe in minder dan een uur, waardoor een dagtrip mogelijk is. Maar als de tijd er is, raden we u zeker een verblijf van enkele dagen aan. Het adembenemende zicht op de turkooizen lagune en parelwitte stranden is een essentieel ingrediënt in iedere Cook Island vakantie. Aitutaki biedt u onovertroffen schoonheid en rust waar u gegarandeerd de rest van de wereld even vergeet. De volledige lagune heeft een omtrek van 45 km en is omgeven door vele onbewoonde eilandjes (motus) die makkelijk bereikbaar zijn.
 • MaukeMauke
  Mauke is een Zuidzee-paradijs, weg van de platgetreden toeristenroutes. Het eiland is heel geliefd bij bezoekers die op zoek zijn naar een idyllische bestemming. U vindt hier vele eenzame en verlaten baaien met mooie stranden en beschermde koralen. De beste manier om Mauke te verkennen is per fiets. De wegen, vervaardigd uit koraalzand, liggen er verlaten en vredig bij. Een dagje fietsen rond het eiland is een echt plezier.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Cook Island Triangle - 13 dagenCook Island Triangle - 13 dagen
  13 dagen van/naar Rarotonga
 2. Raro & Aitutaki Magic - 8 dagenRaro & Aitutaki Magic - 8 dagen
  8 dagen van/naar Rarotonga
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be