Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > Cook Islands > Aitutaki

 Voeg toe aan reismand

Aitutaki

Een bezoek aan de Cook Islands is niet volledig zonder het prachtige eiland Aitutaki te bewonderen. U vliegt er vanuit Rarotonga naar toe in minder dan een uur, waardoor een dagtrip mogelijk is. Maar als de tijd er is, raden we u zeker een verblijf van enkele dagen aan. Het adembenemende zicht op de turkooizen lagune en parelwitte stranden is een essentieel ingrediënt in iedere Cook Island vakantie. Aitutaki biedt u onovertroffen schoonheid en rust waar u gegarandeerd de rest van de wereld even vergeet. De volledige lagune heeft een omtrek van 45 km en is omgeven door vele onbewoonde eilandjes (motus) die makkelijk bereikbaar zijn.

 
Tip

Tijdens een lagoon cruise vaart u naar Tapuaetai (One Foot Island), waar u een stempel in uw paspoort ontvangt.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Aitutaki Lagoon Resort & Spa
tot het resort behoort het 1 restaurant, 1 Bar & Grill en 1 zwembad. De Polynesische Spa zorgt voor uw lichamelijk welzijn. Snorkeluitrusting en kajaks kunnen kosteloos worden gebruikt.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen
Pacific Resort Aitutaki
het Pacific Resort is een klein, luxueus complex met tuin. Het restaurant kijkt uit op de mooie lagune en het zwembad en serveert gerechten die tot het beste aanbod in de Pacific horen. Ook voor het lichamelijke welzijn kunt u terecht in de Spa/Wellness. Laat u verwennen door een goede en vriendelijke service.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
Tamanu Beach Resort
het bungalow-complex bestaat uit 22 units, 2 zwembaden, een “Horizon”–zwembad dat lijkt te versmelten met het turkooisblauwe water uit de lagune, een poolbar en een nieuw restaurant met heerlijke gerechten. Kano’s en materiaal om te snorkelen is kosteloos.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
 • 4WD
 • Scuba Diving & snorkelling
 • Fishing
 • Rafting
 • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Raro & Aitutaki Magic - 8 dagenRaro & Aitutaki Magic - 8 dagen
  8 dagen van/naar Rarotonga
 2. Cook Island Triangle - 13 dagenCook Island Triangle - 13 dagen
  13 dagen van/naar Rarotonga
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be