Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > Cook Islands > Rarotonga

 Voeg toe aan reismand

Rarotonga

Rarotonga is het levendige hart van de Cooks. Het eiland wordt gedomineerd door hoge bergtoppen met weelderig regenwoud in het binnenland en wordt omzoomd door palmbomen. Rarotonga is volledig ingesloten door het rif, dat helder blauwe lagunes en uitnodigende witte stranden herbergt. Hier zijn de meeste hotels en restaurants te vinden.

 
Tip

Onder begeleiding van de lokale legende 'Pa' kunt u het eiland te voet oversteken.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Crown Beach Resort & Spa
het resort ligt direct aan het mooie, brede zandstrand en is omgeven door een weelderige tropische tuin. Twee restaurants zorgen voor tongstrelende gerechten. Geniet van een massage in het wellnessresort. Materiaal om te snorkelen en kano’s staan gratis tot uw beschikking. Fietsen en bromfietsen zijn te huur.
4.5 starsMeer infoGeen prijzen
Little Polynesian
het kleine, romantische resort beschikt slechts over 14 bungalows. Het in Polynesische stijl ingerichte complex biedt een ontspannen sfeer. De hangmatten en ligstoelen in de tropische tuin of aan het strand zijn zeer uitnodigend. Het restaurant biedt smaakvolle lokale gerechten met excellente wijnen. Het resort beschikt ook over een zwembad en kanoverhuur.
4.5 starsMeer infoGeen prijzen
Royale Takitumu Villas
het resort heeft geen restaurant. Op aanvraag wordt een diner geregeld in uw bungalow of u kunt de barbecue faciliteiten gebruiken in de tuin. Hier is 1 x per week ook de geliefde Takitumu-barbecue. Het ontbijt wordt naar uw bungalow gebracht. In de tuin is een zoetwaterzwembad met ligstoelen. Gratis kajaks en materiaal om te snorkelen ter beschikking.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • 4WD
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Fishing
  • Rafting
  • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
  1. Cook Island Triangle - 13 dagenCook Island Triangle - 13 dagen
    13 dagen van/naar Rarotonga
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be