Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > French Polynesia > Bora Bora

 Voeg toe aan reismand

Bora Bora

Het eiland Bora Bora beschikt over een magische uitstraling. Dit vulkaaneiland in één van de mooiste lagunes ter wereld, “ de parel van Polynesië” weet haar bezoekers te betoveren! Heel geliefd zijn de picknicks op de zogenaamde motu’s, de koraaleilanden, verspreid over het turkooisblauwe water. De schitterende onderwaterfauna- en flora van Bora Bora is tevens het mekka voor duikers: mysterieuze manta's, indrukwekkende haaien, talrijke napoleonvissen en ontelbare andere tropische vissen.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Bora Bora Pearl Beach Resort
in het ruime complex bevinden zich 2 restaurants met een fantastisch uitzicht of romantische ligging. De tropische tuin is ideaal voor een avondwandeling onder de sterrenhemel. Naast het zwemmen in de blauwe lagune, kan ook gebruik gemaakt worden van het grote zwembad. Voor actieve vakantiegangers zijn er ook kajaks, kano’s, een duikcentrum en tennisterrein in het Pearl Resort.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
Le Maitai Polynesia
dit persoonlijk gerunde complex heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De kamers kijken uit op de tropische tuin en de zee. Het complex wordt door een rustige straat gescheiden van het Haere Mai Restaurant en de tuin. Aan de andere kant van de straat bevinden zich de bungalows en het Tama’s Maitai Beach Restaurant.
3.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • 4WD
  • Cycling & mountainbiking
  • Golf
  • Horse riding & treks
  • Walking & trekking
  • Boating & cruising
  • Canoeing & kayaking
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Rafting
  • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be