Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > French Polynesia > Tahiti

 Voeg toe aan reismand

Tahiti

Het grootste eiland van de archipel en tevens de meest gekende is Tahiti. Dit ongerepte eiland spreekt tot ieders verbeelding. De mythe van het paradijs, de mysterieuze grotten, adembenemende watervallen en dit alles omgeven door een nauwe turkooisblauwe lagune. Op het schiereiland Tahiti Iti kan men fantastische wandelingen maken langs de zwarte lavastranden.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
InterContinental Tahiti Resort
in het complex bevinden zich twee restaurants met prachtig zicht op Moorea, 2 bars, 2 grote zwembaden (waarvan 1 met zandbodem). In het gebouw is een fitnessclub en de Deep Nature Spa. Tennis, watersportcentrum met zeilboten, kajakken en snorkelen behoren tot het aanbod. Woensdag, vrijdag en zaterdag zijn er Polynesische dansvoorstellingen.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
Manava Suite Resort
het complex behoort tot de Pearl-keten. Via de ruime lobby komt men in de kleine tropische tuin waar ook het restaurant en de bar zijn gelegen. Boven ligt het fitnesscenter. Vanuit de snack/poolbar (in de lagune gebouwd) heeft men een fantastisch zicht op Moorea en kan men genieten van adembenemende zonsondergangen. Er is ook een ponton voor watersportactiviteiten.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen
Radisson Plaza Resort Tahiti
het resort is modern uigerust. In het tropische tuinlandschap bevindt zich een lagoon zwembad, jacuzzi en poolbar. In het Hiti Mahana Restaurant is er een gevarieerde keuze van gerechten. In de Lafayete Bar geniet u van een tropische cocktail en het mooie uitzicht op Matavai Bay. Naast de spa met ruim aanbod aan massages vindt u een fitnesscenter en sauna/stoombad in het resort. 2x per dag is er een gratis shuttle naar Papeete.
4.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
 • 4WD
 • Cycling & mountainbiking
 • Golf
 • Horse riding & treks
 • Walking & trekking
 • Boating & cruising
 • Canoeing & kayaking
 • Scuba Diving & snorkelling
 • Jet Skiing & Waterskiing
 • Sailing
 • Island culture
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creĆ«ren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be