Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > Samoa > Savaii

 Voeg toe aan reismand

Savaii

Savaii Island is wel groter dan Upolu, maar het meest onbekende eiland. Een verborgen schoonheid die wacht om ontdekt te worden. Zwarte rotskusten getuigen van een vulkanische oorsprong van het eiland. Hangbruggen brengen u tot diep in het regenwoud en maken opwindende tochten mogelijk. De meeste bewoners wonen in de kustregio waar de bodem vruchtbaar is en u een prachtige flora vindt. Niet zomaar heeft u het gevoel dat dit eiland één grote tuin is. Grote delen van het eiland zijn bedekt met lava waardoor deze gebieden ontoegankelijk zijn. Overige delen bestaan uit dicht begroeid, tropisch regenwoud. Het beste kan men deze schoonheid bewonderen met een rondreis per 4WD. Hoogtepunten: de sneeuwwitte stranden in het noorden, het Falealupo Rainforest Reserve en de Canopy Walk. Andere hoogtepunten zijn de wildromantische lava-rotskusten in het westen en de Alofaaga Blowholes in het zuidwesten.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Le Lagoto Beach Resort
Beach View Fale
met Le Lagoto, zonsondergang in het Samoaans, is de ligging en het resort perfect beschreven. Het kleine complex beschikt over 10 bungalows. In de kleine lagune kunt u snorkelen en zwemmen. Het resort heeft ook een restaurant, bar en zwembad. Er is ook een Spa voor massages en een PADI duikcentrum naast het resort.
3.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Golf
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Fishing
  • Spa & thermal Pools
  • Surfing
  • Swimming
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
  1. Samoa Highlights - 8 dagenSamoa Highlights - 8 dagen
    8 dagen van/naar Apia
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be