Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > Samoa > Upolu

 Voeg toe aan reismand

Upolu

R.L. Stevenson, de auteur van de werken zoals Dr. Jekyll en Mr. Hyde of het schatteneiland, vestigde zich in 1890 op Samoa. Hij hoopte dat het aangename klimaat rondom Apia hem kon genezen van zijn ziekte. Een bezoek aan het museum in Villa Vailima is een onderdeel van elke tour op het hoofdeiland Upolu. In het zuiden strekt zich het wondermooie lange zandstrand Lalomanu Beach uit met snorkel- en duikmogelijkheden. Apia biedt talrijke winkels en markten om te shoppen en te flaneren in de stad. Ook het nachtleven in de stad -of het nu de traditionele vuurdans is of een bezoek aan een discotheek- staat bekend tot ver buiten Samoa.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Sinalei Reef Resort & Spa
Beach Fale
het resort is in familiebezit en wordt zeer persoonlijk geleid. Rond het mooie rotszwembad vindt u 2 restaurants en Uncle Harry’s Poolside Bar. Nieuw restaurant aan de zee. Gratis gebruik van kajaks, kano’s, materiaal om te snorkelen en tennis- en golfbanen (9-holes). Bij het complex is een nieuwe Spa.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Golf
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Fishing
  • Spa & thermal Pools
  • Surfing
  • Swimming
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
  1. Samoa Highlights - 8 dagenSamoa Highlights - 8 dagen
    8 dagen van/naar Apia
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be