Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Ontdek de eilanden > Polynesia > Tonga > Ha'apai

 Voeg toe aan reismand

Ha'apai

Toeristen ziet u hier nauwelijks! De atol-eilanden met hun paradijselijke lagunes en helder turkooizen water bieden uitstekende duik- en snorkelsites. Wie liever óp het water vertoeft, kan de tropische vissen ook van op afstand bewonderen tijdens een kayaktocht.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Sandy Beach Resort
Sandy Beach Resort
het resort is in Duitse handen en is uiterst geschikt om kennis te maken met het land en de mensen. Het complex werd samen met de dorpelingen gebouwd. Uw bungalow kijkt uit op zee en de vulkaan Kao. In het restaurant, direct aan het strand, serveert men vooral vers gevangen vis. Probeer absoluut een kokosnoot-cocktail, dé specialiteit van het huis. PADI-duikcentrum bij het resort. Snorkelen, kajakken, fietsen, bos- en rifwandelingen of excursies zwemmen met walvissen zijn allemaal mogelijk.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Walking & trekking
  • Canoeing & kayaking
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Fishing
  • Sailing
  • Surfing
  • Whale Watching
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be