Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Speciale aanbiedingen > Aloha Reis - Oahu, Maui & Big Island

 
DAG 1 - Brussel - Oahu.

Vlucht vanaf Brussel naar Honolulu. Aankomst laat in de avond en transfer naar uw hotel in Waikiki, waar u drie nachten verblijft. 3 overnachtingen: Queen Kapiolani Hotel (Makai), Aqua Luana Waikiki Hotel (Aloha STD), Sheraton Waikiki Hotel (SUP).

DAG 2-3 - Oahu.

Tijdens deze twee dagen kunt u het eiland Oahu ontdekken en van het strandleven in Waikiki genieten. Ga in ieder geval één dag rond het eiland, bijv. per openbaar vervoer ("The Bus" rijdt elke 20 minuten rond het eiland ). Oahu kent vele unieke plekken. Aan de noordzijde kunt u het Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park bezoeken. Neem de bus of taxi naar Diamond Head en geniet van het prachtige uitzicht over Honolulu. Eindig de dag met een diner in één van de leuke restaurants in de wijk Waikiki.

DAG 4 - Oahu - Maui.

Transfer naar de luchthaven van Honolulu en vlucht naar Maui. Bij aankomst staat een nieuwe huurauto voor u klaar. U verblijft 5 nachten in een hotel aan de droge zuidwestkust van Maui. 5 overnachtingen: Outrigger Aina Nalu (Makai), Kaanapali Beach Hotel (Aloha STD), Sheraton Maui (SUP).

DAG 5-8 - Maui.

U heeft 4 dagen om Maui, een eiland vol contrasten, te ontdekken. U treft hier rust, een zeer uitbundig natuurschoon en de gezellige drukte van het stadje Lahaina aan. Iets voorbij Lahaina liggen Ka'anapali, Kahana en Kapalua, met de meest prachtige stranden van Hawaii. De kustweg naar Hana, met zijn 600 bochten, is een attractie op zich. Ga in ieder geval een dag naar het hoogste punt van Maui, boven op de Haleakala, de grootste slapende vulkaan ter wereld. Van december tot en met april kunt u per boot voor de kust de bultrugwalvissen zien.

DAG 9 - Maui - Big Island (Hawaii).

U levert de huurauto in op de luchthaven. Geniet van het prachtige uitzicht tijdens de vlucht naar Big Island Hawaii. Na aankomst op de luchthaven van Kona staat een nieuwe huurauto voor u klaar. U verblijft 5 nachten in een hotel aan de droge zuidwestkust van Hawaii. 5 overnachtingen: Royal Kona Resort (Makai), Sheraton Kona (Aloha STD), Waikoloa Beach Marriott (SUP).

DAG 10-13 - Big Island (Hawaii).

Het meest spectaculaire landschap vindt u op het eiland Hawaii, ook wel 'Big Island' genoemd. Belangrijkste hoogtepunt op het eiland is de Kilauea vulkaan, de meest constant actieve vulkaan ter wereld. U ziet rookkolommen opstijgen uit de krater en op tal van andere plaatsten op de vulkaanhelling. Leer over de vulkanische activiteit in het bezoekerscentrum van het Volcanoes National Park. Langs de schitterende gelegen kustweg ziet u talloze watervallen, prachtige baaien en een overvloed aan kleurrijke bloemen. Stop onderweg bij Waipio Valley voor een wandeltocht en bezichtiging van de Polynesische tempels. De zwarte rotsen aan de Kona kust bieden een scherp contrast met het donkerblauw van de oceaan, het lichtblauw van de lucht en het groen van de vegetatie. Aan de zuidzijde van de Kona kust ligt de meest heilige plaats voor de Hawaiianen, de "Place of Refuge". Hier wordt uitleg gegeven over de cultuur van de oorspronkelijke bewoners van Hawaii. Bij Hapuna en Waikoloa vindt u de beste stranden van het eiland.

DAG 14-15 - Big Island (Hawaii) - Brussel.

U levert de huurauto weer in op de luchthaven van Kona en vertrekt 's avonds vanuit Big Island voor uw terugreis.

DAG 16 - Brussel.

Aankomst in Brussel.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be