Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Speciale aanbiedingen > Pele Reis - inclusief Molokai

 
DAG 1 - Brussel - Oahu.

Vlucht vanaf Brussel naar Honolulu. Aankomst laat in de avond en transfer naar uw hotel in Waikiki, waar u drie nachten verblijft. 3 overnachtingen: Aqua Luana Waikiki Hotel (STD).

DAG 2-3 - Oahu.

Tijdens deze twee dagen kunt u het eiland Oahu ontdekken en van het strandleven in Waikiki genieten. Ga in ieder geval één dag rond het eiland, bijv. per openbaar vervoer ("The Bus" rijdt elke 20 minuten rond het eiland ). Oahu kent vele unieke plekken. Aan de noordzijde kunt u het Polynesian Cultural Center en het Waimea Falls Park bezoeken. Neem de bus of taxi naar Diamond Head en geniet van het prachtige uitzicht over Honolulu. Eindig de dag met een diner in één van de leuke restaurants in de wijk Waikiki.

DAG 4 - Oahu - Molokai.

Transfer naar de luchthaven van Honolulu en vlucht naar Molokai. Bij aankomst op Molokai haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel. U verblijft 3 nachten op Molokai. 3 overnachtingen: Hotel Molokai (STD).

DAG 5-6 - Molokai.

Het meest Hawaiiaanse en het meest traditionele eiland van de archipel, Molokai is nog zoals de andere eilanden van Hawaii 50 jaar geleden waren. Breng een bezoek aan de koffieplantage, het schiereiland Kalaupapa waar de Belgische pater Damiaan een leprakolonie leidde of rij met de auto richting Halawa Bay. Deze prachtige vallei bestaat uit 2 baaien, adembenemend mooi gelegen en met een indrukwekkend achterland vol watervallen. Er zijn op Molokai ook mooie strandjes die uitnodigen tot zwemmen, bijv. Kama’alaea en Kawilli Beach.

DAG 7 - Molokai - Maui.

U vliegt van Molokai naar Maui waar u bij aankomst in de luchthaven van Kahalui opnieuw een huurauto opneemt. 5 overnachtingen: Kaanapali Beach Hotel (STD).

DAG 8-11 - Maui.

Maui is een eiland vol contrasten. U treft hier rust en een zeer uitbundig natuurschoon naast de gezellige drukte van het stadje Lahaina. De kustweg naar Hana, met zijn 600 bochten, is een attractie op zich. Ga in ieder geval een dag naar het hoogste punt van Maui, de Haleakala vulkaan, de grootste slapende vulkaan ter wereld. Van december tot en met april kunt u per boot voor de kust de bultrugwalvissen zien.

DAG 12 - Maui - Big Island (Hawaii).

U levert de huurauto in op de luchthaven van Maui met aansluitend vlucht naar Kona waar opnieuw een huurauto klaar staat. 5 overnachtingen: Sheraton Kona (STD).

DAG 13-16 - Big Island (Hawaii).

Het meest spectaculaire landschap vindt u op het eiland Hawaii, ook wel "Big Island" genoemd. Hoogtepunt op het eiland is de Kilauea vulkaan, de meest constant actieve vulkaan ter wereld. U ziet rookkolommen opstijgen uit de krater en op tal van andere plaatsten op de vulkaanhelling. Leer over de vulkanische activiteit in het bezoekerscentrum van het Volcanoes National Park. Langs de schitterende gelegen kustweg ziet u talloze watervallen, prachtige baaien en een overvloed aan kleurrijke bloemen. De zwarte rotsen aan de Kona kust bieden een scherp contrast met het donkerblauw van de oceaan, het lichtblauw van de lucht en het groen van de vegetatie. Aan de zuidzijde van de Kona kust ligt de meest heilige plaats van de Hawaiianen, de "Place of Refuge". Bij Hapuna en Waikoloa vindt u de beste stranden van het eiland.

DAG 17 - Big Island - Kauai.

U levert de huurauto in op de luchthaven van Kona met aansluitend vlucht naar Kauai. Na aankomst haalt u opnieuw een huurauto op en rijdt u naar uw hotel waar u vijf nachten verblijft. 5 overnachtingen: Kauai Beach Resort (STD).

DAG 18-21 - Kauai.

Kauai wordt ook het Bloemeneiland van Hawaii genoemd. Bij de Hanalei vallei kunt u het prachtige uitzicht bewonderen met de talloze watervallen en andere unieke plekken ontdekken. De Na’ Pali Coast is zeker een bezoek waard. U kunt hier een prachtige wandeling maken of een excursie per boot. Breng ook een bezoek aan de indrukwekkende Waimea Canyon, één van de populairste attracties van het eiland met fantastische uitzichten.

DAG 22-23 - Kauai - Brussel.

U levert de huurauto in op de luchthaven van Lihue en vertrekt 's avonds voor uw terugreis.

DAG 24 - Brussel.

Aankomst in Brussel.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be