Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Speciale aanbiedingen > Melanesian Explorer

 
DAG 1 - Brussel - Hong Kong - Sydney.

's Morgens vertrekt u vanuit Brussel met British Airways naar London van waaruit u verder reist met Cathay Pacific via Hong Kong naar Sydney.

DAG 2 - Sydney.

In de loop van de avond komt u aan in Sydney. Transfer per taxi naar uw hotel (op eigen gelegenheid). 3 overnachtingen.In de loop van de avond komt u aan in Sydney. U staat zelf in voor uw transfer naar uw hotel. 3 overnachtingen: Park Regis City Centre Hotel (premier room).

Overnachting: Park Regis City Centre Hotel
DAG 3-4 - Sydney.

Zonder enige twijfel een van de mooiste steden ter wereld. De stad heeft een unieke ligging aan Sydney Harbour met de wereldberoemde Harbour Bridge en Sydney Opera House als voornaamstetrekpleisters. U heeft 2 volle dagen om te genieten van het beste van Sydney.

DAG 5 - Sydney - Port Vila.

's Morgens vliegt u met Air Vanuatu van Sydney naar Port Villa. Bij aankomst transfer naar uw hotel. 3 overnachtingen: Holiday Inn Port Vila (garden room - incl. ontbijt).

Overnachting: Holiday Inn Port Vila
DAG 6-7 - Port Villa, Efate

Verken Efate per tour of geniet aan het strand van uw hotel in de Erakor Lagune. De markt en het stadscentrum liggen 8km verderop.

DAG 8 - Port Vila - Tanna.

Vlucht van Port Vila naar Tanna en transfer naar uw hotel. Tanna is werkelijk nog een authentiek eiland. 3 overnachtingen: Whitegrass Resort (oceanview bungalow - incl. ontbijt).

Overnachting: Whitegrass Resort.
DAG 9-10 - Tanna.

Na de lunch brengt u een bezoek aan de Yasur, één van de actieve vulkanen op het eiland. Een lange maar prachtige rit door het binnenland van Tanna brengt u naar de voet van de vulkaan, van waar het slechts 15 minuten lopen is naar de top. U brengt een bezoek aan de Yasur, één van de meest contstant actieve vulkanen ter wereld. Een lange maar prachtige rit door het binnenland van Tanna brengt u naar de voet van de vulkaan, vanwaar het slechts 15 minuten lopen is naar de top. U bezoekt tevens een traditioneel dorp in het regenwoud. Beleef het leven, dat hier nog steeds hetzelfde is als 100 jaar geleden.

DAG 11 - Tanna - Santo.

Via Port Vila vliegt u naar Santo, de korte naam voor het eiland "Espiritu Santo". Transfer naar uw hotel, voor de kust bij Luganville, de hoofdplaats van het eiland. 4 overnachtingen: Aore Island Resort (beach bungalow - incl. ontbijt).

DAG 12-14 - Espiritu Santo.

Drie volle dagen om te genieten van al het moois dat Santo u te bieden heeft. Relax aan het strand of snorkel tussen de fenomenale koraalriffen. U heeft er ook prima duiksites. Vanuit uw resort zijn er tal van mogelijkheden.

DAG 15 - Santo - Port Vila.

's Morgens vlucht naar Port Vila en transfer naar uw hotel. 3 overnachtingen: Breakas Beach Resort (gardenview bungalow - incl. ontbijt).

Overnachting: Breakas Beach Resort
DAG 16-17 - Breakas Beach Resort.

U heeft opnieuw 2 vrije dagen op Efate. Bezoek de markt, de stad, relax of maak 's avonds een sunset cruise (optioneel).

DAG 18 - Port Vila - Nadi.

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw vlucht met Air Pacific naar Nadi de luchthaven van de Fiji Eilanden. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze lokale agent en neemt u de huurauto in ontvangst. U rijdt zelf in ca. 3 uur naar uw resort in de omgeving van Pacific Harbour op het hoofdeiland Viti Levu. 3 overnachtingen: The Uprising Beach Resort (beachfront bungalow - incl. ontbijt).

Overnachting: The Uprising Beach Resort
DAG 19-20 - Pacific Harbour, Coral Coast.

Relax op de paradijselijke stranden, snorkel tussen de koraalriffen van de Beqa Lagoon. Word gastvrij ontvangen in een traditioneel Fijiaans dorp, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. Hike door de jungle naar een verlaten waterval of bezoek dé surfstek van Fiji - Frigates Passage - vanaf Batiluva Beach.

DAG 21 - Pacific Harbour - Nadi.

In de loop van de middag rijdt u terug naar Nadi. 1 overnachting: Novotel Nadi (guest room).

Overnachting: Novotel Nadi
DAG 22 - Nadi - London.

U vliegt vroeg in de ochtend met Air Pacific naar Hong Kong, waar u overstapt op de vlucht van Cathay Pacific naar London.

DAG 23 - Aankomst in Brussel.

's Morgens aankomst in London en aansluitend verder met British Airways naar Brussel.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be