Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Speciale aanbiedingen > Samoa - The treasured Islands Special

 
DAG 1 - Vertrek Brussel

In de voormiddag vertrekt u vanaf Brussel naar Londen, van waar je verder vliegt met Air New Zealand via LA en Auckland naar Samoa

DAG 2 - Onderweg

Kijk naar een film naar keuze of geniet van de uitstekende service aan boord van Air New Zealand.

DAG 3 - Aankomst Upolu

Aankomst op de luchthaven Faleolo. Begroeting en transfer naar uw hotel. Geniet van uw accommodatie.

Overnachting: 1 overnachting in Aggie Grey’s Lagoon & Beach Resort, Deluxe Ocean View room incl. ontbijt.
DAG 4 - Upolu - Savaii (O).

In de ochtend transfer naar de haven voor de ferry overtocht naar Savaii. Na aankomst is er een transfer naar uw hotel Le Lagoto Beach Resort. Le Lagoto betekent “zonsondergang” in het Samoaans, en u zal al snel merken dat dit een terechte benaming is!

Overnachting: 5 overnachtingen in Le Lagoto Beach Resort, Ocean View Bungalow incl. ontbijt
DAG 5 - Savaii (O).

"The Big Island" is het grootste eiland in de Samoa archipel. Het is doordrongen van de ontspannen levensstijl van de lokale bevolking. Dit eiland, van vulkanische oorsprong, is omringd door verlaten baaien, heldere lagunes en is rijk aan fauna en flora. Tijdens een eilandrondrit (optioneel) bezoekt u ondermeer de Alofa’aga Blowholes met de grootste waterfonteinen ter wereld en het Saleaula lavaveld.

DAG 6-8 - Savaii (O).

Vrije dagen om te genieten van het mooie strand bij uw hotel. U kunt ook Cape Mulinuu verkennen, zwemmen met schildpadden, wandelen door het regenwoud van Falealupo of de lavagrotten bezichtigen.

DAG 9 - Savaii - Upolu (O).

In de ochtend is er een transfer naar de ferryhaven voor uw overtocht naar Upolu. Transfer naar uw hotel in het zuidoosten van het eiland, waar u de meest ongerepte stranden vindt.

Overnachting: 4 overnachtingen in Sinalei Reef Resort & Spa, garden view fale incl. ontbijt
DAG 10 - Upolu (O)

Ontspan in het resort of neem deel aan een van de activiteiten in het resort. U kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de To Sua Trench, een natuurlijk gevormde lagune in de grond. Of bezoek de Piula Cave Pool. Uiterst geschikt om te zwemmen en snorkelen.

DAG 11-12 - Upolu (O).

Vrije dagen om te relaxen op Lalomanu Beach, 1 van de mooiste stranden ter wereld. Of ga eens naar de hoofdstad Apia voor een bezoek aan de stad. Onderweg kan u de Papapapaitai watervallen en het Le Pup-Pue National Park met Mount Fito en Lepu’e bezoeken. Het Togitogiga Reserve hoort bij het nationaal park en biedt een verfrissend bad bij de gelijknamige waterval.

DAG 13 - Vertrek Upolu (O).

Laatste uren in Samoa. Einde van de reis met transfer naar de luchthaven Faleolo waar je kan inchecken voor uw terugvlucht

DAG 14 - Aankomst Brussel

Na een overstap in Londen komt u vandaag terug aan in Brussel.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be