Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Speciale aanbiedingen > Castaway Reis

 
DAG 1 - Brussel - Londen - LA - Rarotonga.

's Middags vertrekt u vanaf Brussel via Londen en Los Angeles met Air New Zealand naar Rarotonga, de luchthaven van de Cook Eilanden.

DAG 2 - Aankomst in Rarotonga.

U komt vroeg in de ochtend aan in Rarotonga en wordt ontvangen door onze lokale agent. Per minibus wordt u naar uw hotel gebracht. Vanwege de early check-in kunt u direkt bij aankomst over uw kamer beschikken. U verblijft 5 nachten op Rarotonga.

DAG 3-6 - Rarotonga.

Op Rarotonga heeft u voldoende tijd om het gemoedelijke tempo van de lokale bevolking te leren kennen. Tijdens de Island Discovery Tour of de 4x4 Safari Tour kunt u het tropische landschap bewonderen. De Highland Paradise Tour op woensdagavond is inclusief diner en geeft u meer inzicht in de bijzondere lokale zang en dans cultuur.

DAG 7 - Rarotonga - Aitutaki.

Een vlucht van 55 minuten brengt u vandaag van Rarotonga naar Aitutaki. Vlak voor de landing kunt u genieten van het wondermooie uitzicht op de Aitutaki atol. U verblijft 4 nachten op Aitutaki.Een vlucht van 55 minuten brengt u vandaag van Rarotonga naar Aitutaki. Vlak voor de landing kunt u genieten van het wondermooie uitzicht op de Aitutaki atol. U verblijft 4 nachten op Aitutaki.

DAG 8-10 - Aitutaki.

U heeft volop de tijd om naar hartenlust te zwemmen of te snorkelen in een van de mooiste lagunes ter wereld. Een Lagoon Cruise brengt u naar idyllische palmenstranden, koralen en vissen in kristalhelder water, een BBQ lunch op het strand is inbegrepen. Op zondag raden wij u aan een typische kerkdienst met veel zang en dans bij te wonen, een bijzondere ervaring.

DAG 11 - Aitutaki - Atiu.

Air Rarotonga brengt u in een uur van Aitutaki naar Atiu. U verblijft 3 nachten op Atiu. Dit ongerepte eiland is een zeldzaam voorbeeld van een ‘raised atol’ en heeft een fascinerend landschap, rondom steile zeekliffen met verborgen witte stranden, druipsteengrotten en een centraal plateau waarop 5 dorpjes liggen. Het eiland is enorm geliefd bij ornitologen.

DAG 12-13 - Atiu.

Uw pension bevindt zich aan de rand van het centrale plateau met zicht op de ananasvelden, fruitbomen en het regenwoud. Een perfecte basis om het eiland te verkennen; een excursie naar de Anatakitaki Cave is inbegrepen.

DAG 14 - Atiu - Rarotonga - LA.

Terugkeer naar Rarotonga waar u tot uw vertrek over een hotelkamer beschikt. U vliegt in de loop van de avond met Air New Zealand naar Los Angeles.

DAG 15 - LA - Londen.

Aansluitende vlucht met Air New Zealand naar Londen.

DAG 16 - Londen - Brussel.

’s Middags aansluitende vlucht naar Brussel.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be