Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > South Pacific > Vluchten

 

Vluchten

Als u enkel een vliegtuigticket zoekt, kan u hiervoor ook terecht bij Aussie Tours. Mail ons en wij zoeken voor u naar het meest geschikte vluchtaanbod.
Graag ontvangen wij hiervoor van u volgende gegevens:

1. Vluchtroute (stad van vertrek en stad van aankomst, zowel voor de heenreis alsook voor de terugreis + eventuele binnenlandse vluchten)
2. Datum heenreis (met aanduiding van aantal dagen dat hiervan mag afgeweken worden indien dit resulteert in een beter vluchtvoorstel)
3. Datum terugreis (met mogelijke afwijking)
4. Correcte, officiële naam en voornaam van alle passagiers (zoals op uw internationaal reispas)
5. Aanduiding van volwassenen en kinderen + geboortedata
6. Voorkeur voor klasse: economy, premium economy of business class

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be