Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Offerte

 

Offerte

Wij bieden onze klanten verschillende manieren aan om een reisvoorstel te bekomen:

Kantoorbezoek
Graag maken wij met u een afspraak op ons kantoor waar één van onze specialisten ter zake voldoende tijd neemt om samen met u uw droomreis samen te stellen op basis van uw interesses, reistijd en budget. Voor een afspraak kan u ons bellen op 051/705611 of een email sturen.

Offerte aanvragen via email
Heeft u een duidelijk beeld van wanneer en hoe u wenst te reizen en wat u precies wenst te bezoeken Downunder, dan kan u onderstaand formullier vervolledigen en naar ons doorsturen. Het invullen neemt wat van uw tijd, maar enkel op deze manier kunnen wij u een passend reisvoorstel met correcte prijsopgave maken. Heeft u tijdens het invullen problemen of vragen, dan kan u ons tijdens de kantooruren bellen op 051/705611 of kan u een kijkje nemen op onze ‘Frequently Asked Questions’.

U dient in te loggen om een offerte aanvraag in te vullen.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be