Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Over ons > Onze visie

 

Onze visie

QANTAS IRON BOOMERANG AWARD 2013
Op maandag 16 september stond de 10e editie van de ‘Iron Boomerang Award’ op het programma. Naar jaarlijkse traditie verwelkomde Qantas alle gespecialiseerde touroperators uit de Benelux in restaurant Southern Cross in Heemstede. Chef Peter toverde er opnieuw de meest verbluffende Australische cuisine op tafel, vergezeld van excellente Australische wijnen. Hoogtepunt van de avond was het bekendmaken van de winnaar van de 10e Iron Boomerang Award. Aussie Tours wint voor de derde keer deze prestigieuze award als ‘beste touroperator op Australië’. Hiermee is Aussie Tours de enige touroperator in de Benelux die de award reeds 3 keer in de wacht kon slepen. Het ganse team van Aussie Tours alsook zaakvoerder Els Verhoest zijn heel trots op deze overwinning. Reeds 18 jaar lang geven zij elke dag opnieuw het beste van zichzelf om hun passie voor Australië en Qantas over te brengen aan hun klanten. Deze derde ‘Iron Boomerang Award' is dan ook de mooiste erkenning voor hun inzet en overgave en geeft het ganse team nog meer energie voor de toekomst.

boomerangaward.jpgQANTAS IRON BOOMERANG AWARD 2010

Elke touroperator in de Benelux wordt beoordeeld op 5 verschillende vlakken: kennis over de bestemming, inhoud van de brochures, kwaliteit van de website, business performance en marketing activiteiten. De touroperator die het beste scoort op al deze terreinen wordt de uiteindelijke winnaar van de ‘Iron Boomerang Award’!

Aussie Tours is super blij met deze erkenning! In 2005 wonnen wij voor de eerste keer deze award. Deze tweede award is voor ons de bevestiging dat wij nog steeds ‘goed bezig zijn’ en geeft ons de kracht en motivatie om het nog beter te doen in de toekomst!

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be